Julbord igen

Jag börjar nästan tröttna på julmat. Redan. 😳 Nu ska jag nog inte äta mer innan julafton så man hinner bli sugen igen.. I fredags fyllde sambon år och eftersom vi var lediga, hade barnvakt och befann oss i Örebro så lyxade vi till med julbord till lunch. Vi åt på Gustavsvik och jag blev såå positivt överraskad. Helt klart bästa julbordet hittills! Allt smakade hemlagat, det fanns ALLT och lite till. Det enda som vi blev besvikna på var skinkan som smakade som vanligt kokt smörgåspålägg. Men å andra sidan var revbenen så goda så de uppvägde! Naturligtvis glömde jag kameran och fotade bara med mobilen.. Får se om jag lyckas få in den bilden här senare.

Gustavsviks julbord får en 4:a i betyg av mig!

I helgen var vi i Göteborg (åker alltid dit en helg i juletider, bor på hotell, shoppar, äter gott och går i bland på nån show). Bodde på Radisson SAS och passade på att äta deras julbord på kvällen. Det var väl ganska gott. Skinkan var fantastisk, äntligen en skinka i vår smak!! Nygriljerad och skivades upp på plats, precis som det ska vara! Men sen blev vi inte så imponerade av resten. Och efterrättsbordet var under all kritik!!

Radisson SAS julbord i Göteborg får en 3:a i betyg.

Har ni testat några julbord värda att tipsas om?? Eller varnas för? 😀

Söndagen spenderades mestadels på Lisebergs julmarknad tillsammans med goda vänner. Förutom en himla massa korvar och ostar kom vi hem med en påse bilar som vi vann på lyckohjulet 😆


Så här glad blir man när man för ovanlighetens skull vinner nåt!!

 1. Ullis skriver:

  Mycket bra = Carlshälls Gård på Långholmen och Utö Värdshus.

  Bra = Kaknästornet och Långholmens värdshus.

  Inte alls bra = Källaren Diana i Gamla Stan (fast det var några år sen, vet inte om de har julbord längre?)

 2. Karin skriver:

  Jag har inte ätit NÅGON julmat och tror inte att det blir någon heller. Känns lite snopet…

 3. Susanne skriver:

  Det är verkligen en enorm skillnad mellan olika julbord. Det första jag provat detta år blev jag inte alls imponerad av. På fredag gör vi ett nytt försök på ett annat ställe. 🙂
  KramKram!

 4. Åsa skriver:

  Hej !Kan tipsa om det bästa julbord jag nånsin varit på o det e några stycken,Trollenäs slott i Skåne.FANTASTISKT!!!Vilken miljö o vilken mat!Värt varenda krona. 500:- /person.

 5. Anna skriver:

  Hej!
  Älskar din blogg om mat.
  Vill bara säga gå till ULLA WINBLADH på julbord.
  Måste vara det bästa i Sverige.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..