Mackor mackor mackor

Vi har testat bröd för glatta livet här hemma. Dessa gobitar kommer från Pågen och favoriterna hittills är Saffrans gifflarna & Vörtbröden!

Saffransgifflarna är perfekta mumsbitar att ha med i skidbacken, i bilen, i handväskan. Håller sig goda och saftiga förvånadsvärt länge. Alldeles lagom när man bara är sugen på nåt litet.

Julvört var fullt med russin och både doftade och smakade massor med JUL, utan att smaka för mkt kryddor!! Ett av de godaste vörtbröden jag smakat faktiskt. Philadelphia ost och julskinka passade mkt gott på dessa.

Vanligt rostbröd piffar jag upp så här i juletider med köttbullar i stora lass. Enkelt mellanmålstips: ta två rostbröd och bred på smör. Skiva köttbullar och tomater och lägg på. Toppa med massor av smakrik ost. Salta & peppra. In i micron 2 minuter. Servera gärna med en klick majjo och/eller senap och ett glas julmust!

och naturligtvis ska det vara hemgjorda köttbullar 😉 mitt bästa recept hittar ni här.

LOADING..