Pizza V/S räkor

Tack för alla härliga fredagsmat-tips ni delar med er av!! För oss blev det tillslut hämtmat i form av pizza och kebab :lol:, våra fredagar brukar ofta se ut så. Men jag blev sååå sugen på alla förslag om skaldjur så till lunch i dag har vi ätit färska räkor med majonnäs & citron på nybakad baguett, yummi!

Paulina skrev att de alltid äter skaldjur på fredagar och jag undrar verkligen varför inte vi oxå gör det? Vi älskar skaldjur så jag ska nog införa det som fredagstradition när vi flyttar in i huset i vår :-D. Hemma i Sthlm har jag en favoritpizzeria men i Örebro har jag faktiskt inte hittat nån jag är så där stormförtjust i så då kan jag lika gärna äta goda skaldjur i stället.
(Men vet ni nån bra pizzeria i Örebro så tipsa gärna!!)

 1. Emma skriver:

  Jag har bott i Örebro 4 år nu och har inte heller hittat nån riktigt bra pizzeria, provat dem flesta men ingen jag fastnat för. Pizzahut är nog den med godast pizzor trots allt

 2. Therese skriver:

  Tipsar också om Ciao Ciao (stenugnsbakade) eller Brickebergs pizzeria. På den sistnämnda har dom grekiska pizzor med tzatziki. MUMS!

 3. Annika skriver:

  Hagagrillen i Solhaga har jättegoda pizzor.förut fanns ju stengungnspizzorna i västhaga men de har bytt ägare så dom är inget vidare. Godjul och Gottnytt år och tack för en jättefin sida.
  Psst jag fick tag i creme fraishen på Willys i västhaga. Tack för tipset..

 4. Hejsan!
  Bra pizzerior i Örebro är Ciao Ciao om man gillar färska ingredienser och stenugnsbakade pizzor. Den ligger en bit utanför centrum, bortanför Behrn arena. Sen har vi Paco’s som har jättegoda lite tjockare pizzor! Så ge er på dom pizzeriorna är mitt råd:)

 5. sarah skriver:

  Vi hade också sådana standardrätter när jag bodde hemma. Ganska praktiskt faktiskt. Man slipper beslutsångest iaf!
  Tisdag = Fisk
  Torsdag = Soppa
  Fredag = Färska räkor & nybakat bröd eller Biff & bakpotatis
  Lördag = Pizza eller Sushi
  Söndag = Varma mackor

  Utöver detta blev det ofta olika sallader, omelett och ännu mera sushi. Förutom på sommaren då varje middag innebär grillning:)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..