ANNONS

Pizza V/S räkor

/

Tack för alla härliga fredagsmat-tips ni delar med er av!! För oss blev det tillslut hämtmat i form av pizza och kebab :lol:, våra fredagar brukar ofta se ut så. Men jag blev sååå sugen på alla förslag om skaldjur så till lunch i dag har vi ätit färska räkor med majonnäs & citron på nybakad baguett, yummi!

Paulina skrev att de alltid äter skaldjur på fredagar och jag undrar verkligen varför inte vi oxå gör det? Vi älskar skaldjur så jag ska nog införa det som fredagstradition när vi flyttar in i huset i vår :-D. Hemma i Sthlm har jag en favoritpizzeria men i Örebro har jag faktiskt inte hittat nån jag är så där stormförtjust i så då kan jag lika gärna äta goda skaldjur i stället.
(Men vet ni nån bra pizzeria i Örebro så tipsa gärna!!)

5
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00