Julstök i sista minuten

För första gången ska jag göra revbensspjäll till julbordet! Nästan det bästa på julbordet om ni frågar mig! Bara det att jag har ju adrig gjort det själv, och nu hittar jag både recept som kokas och såna som grillas i ugnen. Vilket blir bäst?????

 1. Lina skriver:

  Ugnen blir absolut bäst! 🙂

 2. På inte alltför hög värme förstås. 🙂

 3. God jul på er!!

  Håller med ovanstående, honung är ett krav och sen läääääääääääääänge i ugnen (förkok är vilket som). Då blir då så saftiga o möra att dom nästan faller sönder och blir sådär sötsalta o… jag ska nog ta en snack nu…!

  KRAM!

 4. Sara skriver:

  Vi äter ALLTID rimmade revben på julbordet, det är SÅ fantastiskt gott!!

 5. Annika skriver:

  Jag kör dom i ugnen. brukar ha en marinad av soja ,olja och honung.
  Men det är gott att bara krydda dom ordentligt utan marinad.
  God jul!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..