ANNONS

Skinkfrestelse

/

På frågan vad man kan göra med överbliven julskinka tipsade många om Skinkfrestelse. Även bra som alternativ till Jansons frestelse på julbordet för dem som inte gillar anjovis. Jag har aldrig gjort någon tidigare faktiskt. Men i kväll blev skinkfrestelse till middag, dock inte på överbliven julskinka.. Den tog slut för lääänge sen!

8-10 potatisar
150 g skinka i bit
1 stor gul lök
3 dl grädde
salt & peppar
riven ost

Skala och skär potatisen i stavar. Hacka löken och skär skinkan i små bitar. Varva allt i en ugnsform, avsluta med potatis överst. Salta & peppra. Häll på grädden och toppa med riven ost. In i ugnen 200 C ca 45 min.

Servera med sallad eller på julbordet.

6
1

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00