Blue cheese dressing

Min absoluta favvodressing är Blue cheese. Beställer det ALLTID till sallader och dyl när det finns. Men hemma har jag dessvärre inte lyckats blanda till någon god, jag vill nämligen att det ska smaka precis så där som det gör på caféer och restauranger! Nån som vet hemligheten? Vad ska man ha i??

Men nu har jag i allfall ÄNTLIGEN hittat en färdig dressing i butik, Rydbergs Buffalo Blue Cheese. Smakar precis som jag vill att det ska smaka!
Jippie jippie!


Bra att veta att den är hållbar fram till kl 13.46 😉

 1. Åh, vad gott med Blue Cheese, jag älskar också den dressingen..Jag måste genast titta i affären nästa gång om den finns så ska jag köpa den på en gång.
  Mums..

  Ha det gott!

  / Anette..

 2. Ellen skriver:

  Cokoris (och andra semmelsugna): Jag vill tipsa om Tösse-bageriets semlor! Åt en förra veckan, och den var underbart god!
  Jag är normalt inte så semmeltokig och brukar få gräddillamående efter en halv, men den här slukade jag till minsta smula, utan att ens behöva peta bort nån grädde! Tösse ligger på Karlavägen och de brukar tydligen ha både små och stora semlor.

 3. Jag hittade en annan blue cheese-dressing! Nåt amerikanskt märke var det. Provade den för första gången nu ikväll till en sallad med rökt fisk i, supergott var det. Skulle även vilja tipsa om en suverän vitlöksolja att ha på bröd:P Recept finns på min blogg. Tack för en toppensida!

 4. cina skriver:

  Hej,

  Tänkte bara tipsa om Rydbergs ”Mango Raija” dressing, den är suuuupergod!!!

  Tack för en toppensida, har fått massor av tips från dig!

  //Cina

  Ja den är underbar!! Har tipsat om den för ett tag sedan 😉 http://matplatsen.org/?p=183

 5. Vickan!

  Du som verkar ha koll på Sthlm fik och sånt 😉 var tycker du det finns godaste semla? Har inte hittat det har plöjt mig igenom semlor i Sthlm i ca 3 år och inte hittat ngt som jag kan dö för 🙂 Örebro däremot, Fröken Broggrens! De är i särklass, du kanske testat stället? Allt är gott där, inkl semlor.. Åhh…

  Åh jag har tyvärr inget tips. Jag brukar nästan bara äta semlor på jobbet när det är fetisdagen (och de kommer från Wienerkonditoriet på Biblioteksgatan) sen tröttnar jag 🙂 . Mkt goda, men jag vet inte hur de står sig i konkurrensen.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..