McDinner

Är för nervös i dag för att laga mat, så det blev McDonald´s till middag. Det är nämligen budgivning på vår lägenhet i dag och affären avslutas förhoppningsvis nu i kväll. Håller på och bakar en cheescake som sår i ugnen och förhoppningsvis har vi något att fira lagom när den är klar, håll tummarna! (japp baka går bra när man är nervös, det är som terapi ;-))


Jag fick hjälp med stripsen :lol:, sådan mor sådan dotter?

Recept på kakan kommer när den är klar!

Uppdaterat: Haha vad roliga ni är som tycker det är kul att jag ”fuskar” i bland och äter på McDonalds. Ni skulle bara veta hur ofta jag äter där!!!!!! uj uj uj, jag tror nästan det är tack vare mig de går runt 😉

 1. Xtian skriver:

  ja, jag ser det ju inte som ”fusk”, bara som pur glädje…

 2. Hej!
  Hoppas budgivningen gick bra och att cheesecaken blev smarrig! Jag ÄLSKAR cheesecakes! Här blir det hederlig husmanskost ikväll med panerade kotletter, kokt potatis, brunsås och sallad. Kanske man skulle gjort en cheescake också…
  Ha en bra dag!
  KRAM
  Birgitta Regander fr Hörby
  Gjorde din ena färsgryta igår den med hela champinjoner o Knorr Grillkrydda, wow vaD goooood den blev!!

 3. Annika skriver:

  Ooo, spännande med budgivning.
  Är glad att jag har hittat din sida, är ibland sugen på att starta en egen matblogg men inser att jag nog inte kommer att uppdatera den så bra – gör nämligen inte det med min nuvarande blogg…
  Gjorde din varma smörgåstårta i helgen! Smarrigt värre.
  /Annika

 4. Eva skriver:

  🙂 vilket bra middagstips snabb och enkelt. Skönt att kunna ta till ibland. Vilken sötnos.

 5. Jessica skriver:

  spännande :)))

  KRAM

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..