ANNONS

Tjejkväll på Vapiano

/

Det har varit lite tyst här på sistonde eller vad säger ni? Vi håller på och flyttar och packar, så det blir mkt hämtmat och utemat just nu. Lovar bättring inom kort.

I går var jag ute med tjejligan på en hederlig tjejmiddag i stan. Vi testade Vapiano (Sturegatan, Sthlm). Kul koncept, god mat (iof var min pizza sådääär, alldeles för mkt tonfisk så botten blev knappt gräddad, men de andras var goda) och poppis! Var grymt mkt folk fast det bara var tisdag.

När man kommer får man ett kort som man sen går och drar när man beställer i matdiskarna och barerna och när man tillslut går hem får man lämna in kortet i kassan och betala det man hämtat ut under kvällen. Annorlunda är kul 🙂

Nån som varit där??

15
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00