Tjejkväll på Vapiano

Det har varit lite tyst här på sistonde eller vad säger ni? Vi håller på och flyttar och packar, så det blir mkt hämtmat och utemat just nu. Lovar bättring inom kort.

I går var jag ute med tjejligan på en hederlig tjejmiddag i stan. Vi testade Vapiano (Sturegatan, Sthlm). Kul koncept, god mat (iof var min pizza sådääär, alldeles för mkt tonfisk så botten blev knappt gräddad, men de andras var goda) och poppis! Var grymt mkt folk fast det bara var tisdag.

När man kommer får man ett kort som man sen går och drar när man beställer i matdiskarna och barerna och när man tillslut går hem får man lämna in kortet i kassan och betala det man hämtat ut under kvällen. Annorlunda är kul 🙂

Nån som varit där??

 1. Camilla skriver:

  Vapiano är verkligen bästa stället för en tjejmiddag – bra mat och bra priser och skön AW-miljö.
  Själv är jag vanligtvis inte så förtjust i Pizza – dels för att jag måste tänka på vad jag äter och dels för att det oftast finns godare alternativ (tycker jag) men på Vapiano så finns det inget annat alternativ än deras ”Pizza Pesto con Spinachi” – vegetarisk pizza med pesto och spenat i en härlig sås med färska tomater och vitlök.
  Det verkar som vi har samma smak när det gäller mat så prova den vid nästa tillfälle och låt mig veta vad du tyckte 🙂

 2. Martina skriver:

  Mm, pizza kan vara gott ibland men igår slog jag faktiskt på stort och gjorde smörgåstårta OCH cheesecake:) Gutt var det! Vad fina bilder det blir din kamera!

 3. Malin skriver:

  Hej,

  Ville bara säga tack för all inspiration! Har hittat mycket gott hos dig och har nu testat en annorlunda kycklingpaj! Den ar toppen! Har bloggat om det också… hoppas det var okej! 🙂

 4. Ville bara önska en härlig alla hjärtasdag! /Sofia

 5. Hejsan
  Jag hittade ett smarrit recept här hos dig på Pasta med superenkel ostsås som jag ska göra idag. Är det okey med dig om jag lägger in receptet på min blogg och länkar till dig såklart. Så fina sidor du har.
  Kram Lena

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..