ANNONS

Avokadosoppa

/

Det här var såååå enkelt att göra. Såg på favoritprogrammet Halv åtta hos mig häromdan då en gäst bjöd på avokadosoppa. Ser ni på det förresten?? Hur kul som helst!! Iallafall, blev inspirerad av det och testade en liknande variant. I min avokadosoppa hade jag följande:

4 port:
3 avokador, mogna!
1 liter grönsaksbuljong
1 dl grädde
salt
creme fraiche
räkor
stenbitsrom eller röd kaviar

Koka upp 1 liter vatten och tillsätt buljongtärningar, låt svalna något. Kärna ur avokadon och mosa lätt i en bunke. Tillsätt ungefär hälften av buljongen och kör runt med en stavmixer så det blir slätt. Tillsätt resten av buljongen. Häll ner allt i kastrullen igen, tillsätt grädden och värm på soppan så den blir ljummen. Smaka av med salt. Häll upp i skålar och klicka i lite cremfraiche, lägg i en näve räkor och toppa med rom/kaviar.

9
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00