Bea-gryta

Gjorde en kylskåpsrensning. Skar kycklingfiléer i små bitar och stekte med hackad schalottenlök. Hällde ner överbliven stekt svamp från i helgen, på med ett par dl vatten, en burk creme fraiche med Bearnaisesmak, en hönsbuljongtärning och sen var det klart. Var så sugen på rotsaker i ugn så det fick bli det till, men annars passar nog ris snäppet bättre.

Riktigt gott!

beak

 1. Maria skriver:

  Hej Hej 😉 Din blogg är en av mina favorit matbloggar, så nu länkar jag till dig på min blogg.

  Ha en bra dag!

 2. Snurrar in och önskar trevlig helg!/Sommarfröken

 3. helmi skriver:

  Åh vad gott det låter! har velat testa creme fraichen med bearnaisesmak ett tag nu, men nu hittar jag den ingenstans 🙁

 4. Malin skriver:

  Hej !
  Jag har lagat receptet du hade här på bloggen med avocado i .
  DEt var verkligen jätte gott, nu undrar jag ifall jag kan lägga ut receptet på min matblogg och skriva att det kommer ifrån dig ?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..