ANNONS

Arlanda airport

/

Tillbax från London. TACK för alla tips i kommentarerna och via mail! Tyvärr hann vi inte testa häften så många som vi velat. Var bara där 4 dagar och det blir ju mest att man slinker in på första närmsta ställe när man blir hungrig mitt i shoppingen 🙂

Det hela började med en lunch (eller snarare frukost, men jag skriver lunch så känns det mer ok med vinet 😉 ) på Arlanda bestående av sjuuukt dyra räksmörgåsar. Två mackor med ett glas vin och en öl kostade drygt 400 kr. Men faktiskt var det (nästan) värt det 🙂 Älskar atomsfären på Arlanda och att sitta i lugn och ro och äta lite innan man reser i väg.

arlanda1

arlanda2

Mer mattips från London kommer inom kort!

(Datorn som kraschade gick tyvärr inte att laga så i väntan på en ny så får ni hålla tillgodo med dessa oredigerade bilder av tvivelaktig kvalité. Bättring lovas så fort en ny dator kommer!)

23
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00