Ny kokbok till samlingen

Slog till på Sommarens Söta i går. Helt underbara bilder och godsaker i!! Nån som har den? Nån som provlagat nåt?

sota1

sota2

Oj vad den här kommer gå varm i sommar känner jag. När vi äntligen flyttat in och jag har mitt stora fina kök att pyssla i!!!!!

 1. Ulrica skriver:

  Jag har den men har ännu bara bläddrat och njutit av vackra bilder och goda recept.

 2. jag har precis önskat mig den i mors- dag present…. hoppas hoppas 🙂

 3. Carro skriver:

  Har deras tidigare två böcker och nu även köpt denna (tom förhandsbokat innan den kom ut för att jag var så ivrig 😳 ). Kan varmt rekommendera den. Trots att jag älskar Leila och hennes recept så måste jag säga att Monica och Lisas recept är ÄNNU bättre och bilderna är minst lika fina. Ser fram emot att baka mig igenom boken i sommar. Tycker det verkar finnas MÅNGA guldkorn. Ser fram emot att läsa vad du provbakar…

 4. Jag köpte boken för ett par veckor sedan men har inte provlagat något än. Fanns en del gobitar där! Jag har ”Vinterns söta” och ”Två systrars söta” sedan tidigare så jag var tvungen att köpa denan också. 🙂

  Flyttar med till hus i sommar så jag hoppas att jag får tid över att testa en del av recepten då! 🙂

 5. Millan skriver:

  Ah den ser jatte fin ut! Jag har deras andra bok ‘Tva systrar sota’ och den ar helt fantastisk!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..