TACK och tyck till!!

Tack alla gulliga läsare som mailar och skriver kommentarer här när ni testat något recept (och även andra kommentarer med såklart!). Det är SÅ kul att höra vad ni tycker!! Och det är SÅ kul att veta vilka ni är. Uppskattas verkligen!

Ville bara önska er en trevlig Kristihimmelfärdshelg. Vi ska ut och resa lite, men är snart tillbaka med nya recept och snart en ny layout. Dags för en liten uppfräschning här inne! Så länge kan ni väl lämna en liten hälsning, önskemål, fråga eller tips. Vad vill ni ha mer av för slags recept? Mer bilder? På mat, dukning, redskap, personer? Test av nya produkter? Vilka är NI som läser? (Ålder, kön, var bor ni, vad gillar ni för mat?! etc.) Tyck till!
Tack på förhand

/Victoria

 1. Hej.

  Är en tvåbarnsmamma till två pojkar, 3,5 år och 4 månader gamla.
  Tittar in till din otroligt inspirerande blogg nästan varje dag. Har fått många tips från dig. Tycker själv att det är otroligt roligt att laga mat och har inga problem att ställa mig i köket. Tycker om att äta varierat och hälsosamt och ställer ganska så höga krav på maten jag lagar. Vill egentligen bara säga att jag tycker din blogg är toppen. Fantastisk.

  Kramar från Kristina i Vänersborg.

 2. Ia skriver:

  Hej, jag som läser din blogg är en tjej på 17 år som tycker om att laga mat :D.
  Jag tycker om din blogg för att det inte är så krångliga saker du gör med massa konstiga ingridienser som man aldrig får tag i. Sen knäpper du bra bilder också så man ser hur maten ser ut när den är färdig 😉
  Jag tycker om all mat men mest tycker jag om tomatröror. Jag älskar tomatsalsa eller pastasås med tomat och allt sånt.
  Tack för en bra blogg 🙂

 3. Sofie skriver:

  Hej,
  jag heter Sofie, är 35 år, gift och har två barn.
  Jag gillar din blogg helskarpt och har provat många av recepten med väldigt lyckat resultat 😉
  Jag gillar blandningen av recept och bilderna som du fotar till…
  Har visat denna sida för många bekanta och även delat med mig av dina goda recept.

  Så länge du fortsätter att blogga så kommer jag fortsätta läsa och använda mig av dina recept.

  Glad sommar!
  Kramar från Sofie

 4. Lisa skriver:

  Hejsan!

  Jag heter Lisa och är 39 år. Jag bor på Teneriffa med min kärbo, bonusson och son.
  Vi gillar samma mat som du fast vi gör väldigt mycket långkok.
  Jag är inne och kollar din blogg minst gång om dagen och det finns inget jag vill ändra på. Den är toppen!!

  Tack för en fantasisk blogg och lycka till i nya huset!

  Kramar

 5. Bia skriver:

  Hej hej!
  Sofia heter jag och är 23 år. Bor i Oskarshamn med sambon Kristoffer. Älskar din sida, det finns så mycke ja bara måste testa och en del som jag redan har testat med gott resultat 😀 och Stoffe håller med 😉
  Keep up the good work!

  Kram Bia

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..