Londontips Garfunkel´s

En annan kedja som finns lite här och var i London är Garfunkel´s. Inget fancy ställe, påminner lite om Friday´s i typen. Av nån anledning hamnar vi alltid på Garfunkel´s minst en gång när vi är i London. Men så ligger det ju bra till mitt bland all shopping, tex detta vi åt på som ligger precis vid Oxford Circus.

Beställde en stor grilltallrik för 2 pers och vi fick väl nääästan i oss allt. Det roligaste var att för 2 år sen när vi var där så var det en kille som satte i sig en HEL sån tallrik SJÄLV. Och då hade han ändå ätit förrätt.. 😯 Imponerande. Den innehåller grillad kyckling, ribs, friterade lökringar, chicken wings, colesalw, barbequesås och en himla massa pommes. Yummi!!

garf1

garf2

garf3

  1. Maria skriver:

    Jag gillar garfunkels! Är så lättillängligt, precis som du skrev 🙂

  2. Hehe ja det såg inte dumt ut 😀

  3. Ja vi var oxå på Garfunkels förra vecka 🙂 två ggr t.om 😀 till middag åt vi först vitlöksbröd och sen chicken wrap och lax/broccolibullar och banansplit/ belgisk våffla med lass och kolaknäcksås och två dagar efter till lunch lasagne + pasta cabanora mums!

  4. Det ser fruktansvärt gott ut!! Förstår inte hur du håller dig smal?! Avis. 😀

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..