Londontips

Jag måste bara tipsa om den här goda lasagnen vi åt i London. Men tror ni inte att jag glömt vad stället hette!!! Det låg iallfall lite snett mittemot Harrod´s så det går inte att missa (för det låg inte så många restauranger just där, mest snabbmatsställen medmackor och dyl.). En ganska liten Italiensk (?) restaurang där det var smockat med folk tätt tätt. Slink in om ni har vägarna förbi. Vi är eniga om att det var bland den godaste lasganen vi ätit!! I bordet brevid oss beställde de in en skål pommes oxå och hällde i såsen runtom. Knäppt, men såg faktiskt väldigt gott ut så det ska jag testa nån gång 🙂

lass1

lass2

lass3

Har ni nåt tips på ställe i Sverige som serverar riktigt riktigt god lasagne??

 1. Emma skriver:

  Mmm, känner igen det där med pommesen. När jag var i NZ, kunde man också få det till allt. Det serverades med pizza, lasagne, smörgåsar etc. Minns en gång att det till och med var billigare att ta det än sallad till!

 2. Anna skriver:

  Instämmer med Susanne! Du får ta dig en tripp till mitt kök! Så ska jag bjussa på lassagne ❗

  Annars har jag mitt favoritställe i Stockholm; Michelangelo som ligger i Gamlastan.

  // KRAM Anna

 3. ulrika skriver:

  du är välkommen till mej på lasagne nästa gång. pastasoppan får paus 😉 absolut bästa delizien finns iaf mellan drottninggatan och gallerian. mysig innergård med bord på sommaren.

 4. Mitt kök serverar väldigt god lasagne… :mrgreen: Närå, skojar bara. Vet ingen restaurang som serverar god lasagne…

 5. Bullens i Malmö har ljuuuvligt god lasagne, kanske kan vara nåt om du har vägarna förbi här nere i sommar 😆

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..