Jättekul!

Tack alla som lämnat och lämnar avtryck här och berättar vilka ni är. Så mkt roligare att skriva och dela med sig när man vet vilka ni är som läser!! Av 1500 läsare om dan så har iallafall en ca 70 gett sig till känna.. Bättre kan ni?! 😉 Men tusen tack ni som lämnat och lämnar en rad!!! Jag svarar er så fort jag hinner..

Nu är det dags för bio snart. Jag och min kompis Marcus går på bio varje tisdag. Japp VARJE! 🙂 Förra veckan var det dock slut på filmer att se så då blev jag hembjuden till honom på god risotto istället. Receptet på den kommer inom kort!

 1. Jag läser din blogg pga de roliga kakorna och tårtorna. Jag har också en blogg, men jag inriktar mig mest på grönsaker, fast såklart goda kakor också 🙂

 2. Hej! Jag har inget emot att du får veta vem jag är! är en 23-årig lärarstuderade som älskar att laga mat och baka! är allergisk mot gluten och mjölkprotein men det brukar gå rätt bra ändå 😛 du har inte funderat på att göra en sån där märkning på recepten som t ex Laga Lätt har i början på sin tidning? där man ser direkt om det innehåller gluten eller mjölk och ägg osv.. bara ett förslag, annars gilalr jag verkligen bloggen, har rekommenderat den till många andra som fastnat!

 3. Hej,
  Jag heter Mona och bor i Uppland.Jag gillar din blogg och testar ofta dina recept. De är riktigt goda.

 4. jag är 21 och kommer från finland.. läser din blogg med jämna mellanrum tycker den är jättebra med många olika recept!!
  Och jätte fina bilder har du också 🙂

 5. Jag har skrivit förr med! Är en 25årig ekonomistudent som bor (och är född i) Uppsala… Jag gillar nästan all mat. Och nästan allt godis. Gott är gott!! 🙂

 6. Hej! Stina heter jag och hittade hit nyss. Har klickat mig vidare sida efter sida och jag gillar din blogg massor. Jag äter enligt GI, men det finns ju lite här som jag kan pröva på 🙂

 7. Hejsan! Ganska ny besökare på din sida. Tycker själv om att laga mat och läser mer än gärna recept för att få nya idéer och inspirationer. Jättefin sida du har med massor av gott! 😀

 8. 32-årig mammaledig grundskollärare som älskar att bläddra i mattidningar och kokböcker, det är jag det. 😀 Lagar gärna mat och bakar, men försöker att hålla igen lite vilket gör det lite trist. Fett är en smakbärare, så är det bara.

  Kikar in på din blogg varje dag och dreglar över allt gott du lagar/bakar. Keep up the good work!! 😀

 9. Hejsan! Jag är 28 år och mammaledig med en liten 6 månaders dotter som också heter Olivia! Jag bor i Karlskrona. Har följt din blogg ganska länge och borde laga fler av dina recept!

 10. Varje tisdag! Du skojar? Shit vad häftigt, inte konstigt att filmerna tar slut =)

  helgen står för dörren och jag vill önska dej en rikigt bra sådan!

  Kram Aika

 11. Jag heter Carina och bor i norrland och jag verkligen älskar din blogg.Jag har använt mig av dina recept flera gånger,succé varje gång.

 12. Hej!

  Jag heter Sandra är 30 år och bor i Stockholm. Läser till jurist på universitetet men ska snart ta en paus då jag väntar mitt första barn i början av november. Är helt galen i mat och älskar recept i alla former. Gillar att surfa in hos dig och bli inspirerad. Mycket av det du lagar både låter och ser så himla smaskigt ut! Min absoluta favvo hittills är helt klart den saftiga banankakan. Har gjort den måååånga gånger och alla som får chansen att provsmaka den älskar den!

  Uppskattar verkligen Matplatsen jättemycket och tycker att du gör ett finfint jobb med sidan!

 13. Hej å tack för din underbara sida!!!
  Jag hamnade här av en slump, googlade nämnligen på viktväktarna (eftersom jag försöker gå ner ett par kilo)hamnade här, å fastnade så klart!! Dock inget vidare med tanke på viktminskningen… 😆
  Så många goda recept och underbara bilder, man blir så sugen på att gå hem å laga en massa god mat!
  Stort TACK!

 14. Hejsan!

  Är inne och läser din blogg med jämna mellanrum. Måste tacka för en fantastisk sida med en massa underbara recept. Själv älskar jag att baka och har senast testat din banankaka med frosting och midsommartårtan med jordgubbsmousse. Det blev en succé på jobb!!!
  Ser fram emot fler fantastiska recept!
  Ett stort tack och en trevlig midsommar helg!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..