Gott latmanstips

Måste bara tipsa om favvo köpe-salladen just nu. Den hittar man på pizzeria Parken i Örebro. KEBABSALLAD med mild sås!! Så himla gott. Köttet de använder i sina kebaber är fläskkött och smakar precis som revbenspjäll tycker jag. Gott!!!!

Bilden gör den väl inte direkt rättvisa ser jag men jag hade så bråttom att sätta i mig den så jag hann inte lägga ner nån energi på fotot 😉

kebabsallad

(Det påminner faktiskt om gyros som man köper i Grekland! Bara tzatzikin och brödet som saknas. Recept på hemmagjorda gyros hittar ni här!)

 1. Åsa N skriver:

  Hejsan,
  jag vill bara säga att jag är här inne och letar lite inspiration och nya recept. Din sida är helt underbar. 🙂

  Ha en bra sommar.

  Åsa N

 2. Ett tips är annars Ulvsunda-grillen (i Stockholm), dom har sjukt god kebabsallad med underbar sås. Ser lite ut som bilden ovan faktiskt.

 3. Fred skriver:

  Om ni står ut med en besserwisser i fem sekunder så är det per definition inte kebab om det är fläskkött. Det är helt enkelt gyros. 🙂

 4. monika skriver:

  Snälla prova denna kebab i Örebro! Nämligen gatuköket vid Svampen…oj säger jag bara. Vi åt där igår igen, då tog jag kebabrulle. Godaste jag ätit, så mycket kött och brödet var perfekt. Min äldsta dotter tog kebabsallad, det var kött så det ramlade av. de har också det goda kebabköttet! Deras kebabtallrik är mycket omtalad. När man ätit där kommer man tillbaka!

  vh
  Monika

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..