Ost & skinkpaj utan pajdeg =)

Till lunch i dag blev det ost & skinkpaj. Nästan. Jag hoppade över själva pajdegen. Så egentligen kanske man ska kalla det omelett? Gott och enkelt är det iallafall!! Jag använder färdigstrimlad skinka som jag hackar i lite mindre bitar. Lägger i en pajform och strör över lika mängd riven ost. Häller på äggstanning, salta & peppra, och in i ugnen 220 C ca 25 min. Tadaa!! Servera med en god sallad till.

4 port:
1 pkt strimlad skinka
ca 200 g riven ost
5 ägg
4 dl grädde
salt & peppar

ostskink1

ostskink2

  1. Lätt och enkelt 😎 Gillar 🙂

  2. Att jag inte tänkt på det här innan?! Funkar ju skitbra för mig som käkar GI. Tack för tipset!

  3. Helene skriver:

    Detta ska testas idag! Passar mig som äter enligt LCHF 🙂

  4. Emma skriver:

    Ser verkligen super gott ut, älskar dina tips!
    Finns m¨nga enkla och goda, iaf för mig som är noll vidare i käket!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..