Konsten att svalka sig i värmen =)

Det har varit stooor åtgång på sånt här senaste dagarna. Nu lyser dock solen med sin frånvaro men det går precis lika bra att äta god glass då med 🙂

benh1

benh2

benh3

Chocolate Midnight cookies är redan en ny favorit!! Jag testade den ju i London på Häagen Dazs cafét om ni minns och nu hittade jag den i affären här. Såååååååååå god!! Om man gillar choklad vill säga. Och vem gör inte det?? 🙂 Vad har ni för favoritglass???

 1. Mia skriver:

  Mmmmm, jag älskar verkligen Ben & Jerrys Chocolate Macadamia. Men det blir bara vid speciella tillfällen. 🙂

 2. Sarah skriver:

  Jag är faktiskt inte överdrivet glad i just chokladglass. Lite märkligt då jag älskar glass och jag älskar choklad, för sig. Äkta vaniljglass och mocca ricca från hansens is är mina favoriter. Även hasselnöt, mandel, blodapelsin från samma märke gillas. Sia är bra också, inte bara för att vara budgetglass. Äter bra mycket hellre siaglass än b&j som mest smakar äggula fullproppad med hårda bitar man skär upp gommen med 😉

 3. Hanna skriver:

  Ända sedan vi skaffade glassmaskin måste jag säga att all hemmagjord glass slår köpt glass, oavsett smak. All köpt glass efter glassmaskinens intåg har inte alls samma värdighet längre

 4. Nina skriver:

  Oj nej vad snål jag blev! måst få ben&jerrys! hälsningar från finland förresten 🙂

 5. Karin skriver:

  jag gillar Cappucino caramel truffle bäst från Häagen Dasz liksom vanilla acarmel brownie. Vad är det för smaksättning i midnight cookie?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..