Pytt av rester

Hade så mkt kött över sen grillningen i helgen och korvar mm i kylen så jag slängde i hop en pytt i panna till middag. Hade t.o.m kokta potatisar över så det var snabbt gjort! Hackade en lök och stekte med bitar av ostkorv, grillkorv, flintastek och potatis. Till detta såklart stekta ägg, men sen är frågan: är det godast med ketchup eller inlagda rödbetor till???????

pytti

 1. Camilla skriver:

  Både och 🙂

  Jag äter enbart Ketchup till PyttiPanna men då är det ett måste…likaså rödbetorna och lätt stekt ägg 🙂

 2. Maria skriver:

  Helt klart rödbetor! Nu senast när jag gjorde pyttipanna så kokade jag egna rödbetor istället för att ta inlagda, blev jättegott med lite citron över. :mrgreen:

 3. Ulrika skriver:

  Jag röstar absolut för Rödbetor, och vändstekt ägg med hel gula 😉 Jag har lite svårt för ketchup till sådan här ”riktig mat”. För mig är ketchup nåt man har till skräpmat, såsom hamburgare, pommes frites och korv med bröd. Det är de enda som jag äter ketchup till, vad jag kan komma ihåg i alla fall:) Jo om man kokar lite makaroner och steker köttbullar så är faktiskt ketchup rätt gott till, om man inte har något annat då;) så bara i nödfall!!

 4. malin v skriver:

  RÖDBETOR! Ketchup är ju apa till pytt…

 5. Anna skriver:

  När jag äter pyttipanna, så använder jag BÅDE ketchup och senap ( Helst Johnnys sötstarka )och rödbetor och givetvis det stekta ägget ❗

  Men det är ju min personliga smak.

  // Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..