Koffeinfri cola & andra smaksättare

Jag har sååå svårt att sova om jag dricker cola på kvällen. Men nu hittade jag faktiskt denna på Ica, Bob´s cola utan koffein som man blandar med bubbelvatten. Perfekt!!

cola

Vår Sodastreamer går het mest hela dagarna här hemma. Olivia älskar bubbelvatten och vi andra med för den delen. Så himla skönt (och pengasparande) att slippa släpa hem dessa tunga 1,5 litersflaskorna från affären varenda dag.

Vad gäller smaksättningar så köper jag aldrig Sodastreamers egna. De innehåller nämligen alla sötningsmedel, blääää!! Men däremot finns det andra goda att få tag på. Min pappa har kört sin Sodastreemer sen 80-talet då den inskaffades 😉 och han gör den godaste Champisen och Julmusten! Koncentraten till dessa finns att köpa på tex Partaj i Örebro. Testa!!

 1. Lisa skriver:

  Du ”klagar” på att släpa hem bubbelvatten.. Jag släpar hem allt vatten vi dricker och har i mat 😆 ) Men jag har sol året runt och det gör det hela väldigt lättare 😉

 2. Annika skriver:

  vart ligger butiken?? vid marieberg elelr är det på vägen ut. ???

 3. Annica skriver:

  Hur smakar den cola om man jämför med orginalet? Jag är colajunkie men har inte hittat ngt koncentrat som smakar lika gott. Fulcola gillar jag inte 😀

  svar: jag gillar ju fulcola så jag är kanske inte rätt att svara 😉 men fördelen med såna här är att man kan ju blanda den hur stark eller svag man vill.

 4. Linda skriver:

  Vad bra att höra att det finns goda läskalternativ!
  Vi har aldrig provat till vår då vi varit rädd för att det inte finns så bra laternativ utan har därför endast kört smaksatt bubbelvatten. Det var något som det var om möjligt ännu svårare att hinna goda laternativ till.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..