Goda chokladnyheter!!

Jag tror att dessa är nya iallafall? Jag har inte sett dem i butik tidigare åtminstonde.. Fazer är mitt absoluta favvomärke på choklad. Klart jag inte kunde låta bli att testa de här! Dumlen var god. Smakade väl som dumle gör mest, men lite tjockare choklad runt liksom, vilket är ett klart plus. God helt enkelt. Den lakritsfyllda däremot, woooow!!!!! Så underbar!! Har inte alls fastnat för lakritsfylld choklad förut av de andra märken man testat men den här var fantastisk. Kommer absolut köpas igen, antagligen redan i morgon 😉 Har ni testat dem???

fazer

Olivia har somnat efter dagens dagis-vistelse så jag ska sätta mig i en solstol med en pocket och äta upp resterna av lakritschokladen nu 😎

 1. Salmiakki är jättegod, är det någon av er som smakat den isländska choklad/lakritsen? Har hittat den i en tidningsbutik nära korsningen folkungagatan/renstiernasgatan. (sthlm) Det är saltlakrits i olika former överdragen med mörk eller ljus choklad, det är kola, gele, chokladkakor mm.
  Det är otroooligt gott.

 2. Jag kan inte annat än att hålla med! 😀 Fazer Salmiakki var supergod!

 3. Emma skriver:

  Hej!

  Jag ska baka tårta till nästa helg och undrade om du had enågot smaskigt recept på tårtbotten och kanske även marsansås/vaniljsås? Skulle verkligen upskattas om du unde lägga upp det i sånna fall 😉

 4. Bella skriver:

  Jag tycker precis som du – Dumlen var god, men den andra är helt underbar! Jag gillar Plopps nya med saltlakrits också. Livsfarligt 🙂

 5. Jessica skriver:

  åh, tack för svaret!
  Trevlig helg!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..