Taconytt!

Snart fredag, igen!! Kan inte fatta vad fort veckorna går just nu. Fredag, dvs stora taco-dagen 🙂 är det inte så?? Vi äter det faktiskt inte sååå ofta, även om det är grymt gott. Men jag är lite trött på vanliga tacos måste jag säga. Men gissa om jag blev glad när det damp ner lite nyheter från Santa Maria i brevlådan. En taco-mix för fisk, en med örter (oregano, koriander mm) och en extra mega HOT! Ska testa någon av dem redan i helgen. Återkommer med resultat!

tac

Nå, äter ni tacos nu på fredagkväll?? 😀

 1. a-k skriver:

  Idag jobbar jag till 19 så det blir nog köpemat… testade taco gratäng förra helgen och det var poppis. Den snabbmix påsen du visade lite längre ner finns inte här som jag bor men men det var inte så krångligt med egentillverkad heller. =) Hittar ständigt nya tips här inne, du är en riktig inspirationskälla i matväg!

 2. Anna skriver:

  Det blir inte så jätteofta vi äter tacos, faktiskt, även om vi gillar det starkt, senast var på min födelsedag den 13/8.
  Idag blir det dock helstekt fläskfile´med potatisgratäng (massa vitlök i) sam Bearnaisesås.
  Synd att man ammar, annars hade ett glas rött varit gott till……

 3. Ylva skriver:

  Nope, I wish… Jag ÄLSKAR tacos men inte sambon… 😉

 4. Själv hittade jag en kryddmix som heter creamy tacos från ett annat märke. Jag gjorde en tacopizza på den, det blev mums!

 5. Jajamän, faktiskt blir det Tacos på fredag 🙄 Fast jag blandar alltid egen tacokrydda, de köpta är fulla av druvsocker och annat jox.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..