Shanghaidinner

Det är sjukstuga här hemma. Första dagisförkylningen är hemsläpad och naturligtvis åkte JAG på den värst av alla. Det har blivit mkt glass och mycket mycket nyponsoppa. I lördags blev det hämtmiddag från Shanghai här i Örebro. Så länge jag kan minnas har jag varit tokig i deras Kanton med kyckling, testa den om ni har vägarna förbi!! Nu blev det en Kanton, Saté grillspett av kyckling med sötsur sås och Grillad vitlökskyckling med chilisås och smält vitlökssmör. Mycket kyckling och mycket vitlök blev det, hehe 😆 Och väldigt väldigt gott!!

shang1

shang2

shang3

shang4

Det slutar nästan alltid med att jag äter samma sak där, så har ni tips på nån annan rätt som är god så tipsa gärna så testar jag det nästa gång!!

 1. Linda skriver:

  Jag önskar verkligen att man kunde hitta dendär maten i ”riktiga” Shanghai 🙂

  Kram Linda & Micke

 2. Malin skriver:

  Ett favvo ställe för vår del med=)

 3. Mitta skriver:

  ja äter lunchen för då kan man välja lite mer utav varje oxå..:) dem har buffe!! 🙂

 4. Anna skriver:

  Jag provade A’la Shanghai Mix för ett tag sen och har ätit det en gång till efter det. Jag tyckte det var riktigt gott och fräscht kött får man till. Lite annorlunda med tsatziki till också. Men jag älskar ju massa olika smaker så för min del blir det perfekt!

  Gillar man vitlök är vitlökswoken riktigt mumsig 😀 Be om lite extra kryddning också så blir det perfekt!

  Håller med Jenny att Saigon är väl värt ett besök! De nyöppnade ju för ett tag sen med nya(?) ägare. Det blev verkligen ett lyft! Superfräscht och gott!

 5. Jenny skriver:

  Inget tips om Shanghai men Saigon nedanför Korthuset har fantastiska luncher. 69:- och mycket mat! Prova (deras kyckling i röd curry är kanon) om du inte redan gjort det!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..