ANNONS

Hallonpaj i blåbärstider

/

Idol har dragit igång igen, tjoho. Följer ni det?? Vi tycker det är hur kul som helst, både uttagningar och veckofinaler. Och självklart måste man ju ha nåt gott att smaska på i soffan medans man tittar. I veckan blev det hallonpaj med vaniljvisp. Min favvopaj är nog annars blåbärspaj. Finns det blåbär kvar i skogen än??? Nån idé att ge sig ut?

225 g hallon (tinade)
socker eller florsocker

2 dl mjöl
2 msk socker
100 g smör
1/2 tsk bakpulver

Lägg hallonen i en pajform och strö över socker. Rör i hop mjöl, socker, smör och bakpulver till degen och smula över. Ställ in i ugnen 220 C ca 20 min. Servera med lättvispad vaniljvisp.

hall1

hall2

(jag strödde över lite socker på pajen eftersom hallonen var bra sura. smaksak!)

hall3

11
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00