Godaste skagenröran!!!!!!!

Nu måste jag bara tipsa er om en helt faaaaantastisk skagenröra som man köper färdig på burk. Dessa brukar ju vara stabbiga majonnässmakande saker men inte den här inte. Den smakar precis som på lyxkrogar!!!! Är så glad att jag hittade den!!! Fräsch krämig och god med smak av färsk dill och goda räkor i. En riktig 10-poängare!

skag1

skag21

Märket heter Hanssons och de har massa olika röror. Hittade dem på Ica Maxi här i Örebro och öpte förutom Skagenröra en Kräftsallad med vitlök. Har inte hunnit testa den än men återkommer så fort jag gjort det.

 1. Therese skriver:

  Hej, ett annat tips är Klosterfiskarens skagenröra, blanda den gärna med lite mini cream fraich så blir den inte lika fet…

 2. A skriver:

  Jag skulle vilja tipsa om skagenröran som finns på Ldl.
  Den är faktiskt jättegod och inte alls så där stingande majonnäsig som köperöror brukar vara.

  ( Nu ska jag leta rätt på receptet på blåbärscheesecaken )

 3. Håller med Birgitta Höglund. Äntligen börjar man förstå att man vill ha ordentliga varor, även om man köper något färdiglagat. Jag får leta på Maxi i Malmö efter Skagenröran. Annars är det Lallerstedts såser som gäller här också. Bearnaisesåsen med chili är inte alls dum.
  Tack för trevligt blogg, med många bra recept!
  /Susie

 4. Bra att det kommer färdigprodukter med mer äkta vara i.
  De flesta är ju tyvärr alldeles för dåliga. Men ibland kan det vara skönt att slippa laga till och köpa färdigt.
  Själv har jag varit en stor konsument av Erik Lallerstedts olika Bearnaiser i sommar. De är riktigt bra, om man kryddar till dem lite mer.
  Ha det bra./ Birgitta

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..