Under konstruktion

Jag hoppas ni har överseende med röran men jag bygger om sidan lite. Tyck gärna till om det är nåt som ser knasigt ut eller nåt ni saknar. Eller gillar.

Eller lämna bara ett hej, allt uppskattas 🙂

Tack och trevlig helg!

uppdaterat 090917 kl 18.00 Har ändrat ränderna nu så det inte är lika hysteriskt randigt. Bättre eller fortfarande för rörigt??

uppdaterat 090918 kl 8.30 Det var väldigt vad många som blir yra i bollen av att titta på lite ränder, haha. Nu har jag gjort dem väldigt mkt ljusare, bättre??

uppdaterat 090918 kl 16.00 Nu verkar de flesta tycka ränderna är ok, jag tror jag testar så en stund, var så sugen på randigt nämligen 🙂 Lite lantligt kök/ Lexington så där…. Och jag vet att matplatsen.org står två ggr i headern, ska ändra det så fort jag hinner! Nåt annat?

 1. Mia skriver:

  Snyggt!
  Helt klart en av mina favvo-bloggar!! 🙂
  Kram en avundsjuk Mia! 😉

 2. Nu är ränderna jättebra!! Finfint! 🙂

 3. Ulrika skriver:

  jag tycker att det är snyggt, men sidan tar väldigt lång tid på sig att ladda när du har ränder. Vet inte om det är designen eller min dator 😉

 4. Emma skriver:

  När jag läser de andra kommentarena tolkar jag det som att du haft ÄNNU fler ränder? Jag skulle dock önska att du skippade dessa helt. De som ser lite sämre eller har sämre skärm blir detta grymt jobbigt för, och tar bort mycket fokus från det du skriver, och det är ju synd, eftersom det du skriver är det vi besöker bloggen för!

 5. Emma skriver:

  Dom här ränderna har jag verkligen svårt för. Det hindrar verkligen läsbarheten!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..