ANNONS

Skräpmat..

/

Nä vet ni vad, det blev inte mkt till söndagsmiddag lagat här i dag! Vi har varit på vift nästan hela dagen så lunchen intogs på MAX och nu är vi helt färdiga efter IKEA, altanbygge, besök etc så till middag blir det detta:

champ

Ett stort glas Champis, en skål av favoritchipsen och en skål dipp. I soffan framför en film. Äter faktiskt nästan aldrig chips men i bland är det bara såååå gott!! Och jag gillar de gamla hederliga smakerna bäst. Finns så mkt nyheter i hyllan så man blir alldeles vimmelkantig av alla olika blandningar och smaker. Tacka vet jag grillchips, vickningschips (eller vikingchips som jag trodde det hette i många år :)) eller allra helst favoriten DILLCHIPS, och de sistnämnda ska absolut vara OLW´s!! Till chipsen blir det alltid alltid favvo-dippen lök-smak.

Vad har ni för chips-favorit??!!!

23
1

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00