En liten förrätt..

Så där, nu har vi testat Kräftröran jag pratade om. Helt klart godkänd men inte alls samma woow-upplevelse som Skagenröran. Satsa på den i stället!

Testade röran till förrätt i gårkväll. Förrätten som sådan är väldigt enkel och god och går på nolltid. Strö lite blandad sallad på varsin tallrik. Lägg på en bit avokado och toppa med valfri röra. Lägg några skalade räkor ovanpå och servera en limeklyfta till. Tadaaa.

kraftrora1

kraftrora2

Detta är en ofta förekommande förrätt hos oss. Jag tycker det är svårt att komma på bra förrätter, det är det svåraste med en 3rätters tycker jag!! Så jag skulle verkligen gärna vilja få tips på goda förrätter, har ni några??!!

 1. Angående DRAGONVINÄGER.
  I Frankrike är det den normala vinägern. Innehåller ca 1 msk torkad dragon i en flaska. (Fransk) dragon heter esdragon på franska. Ska inte sammanblandas med rysk dragon, som kan kastas direkt på soptippen. Fransk dragon kan odlas åtminstone i Svealand. Mångårig. Enkel, tacksam.

 2. Anna skriver:

  På vår nyårsmiddag bjöd vi på som toasts med kallrökt lax, finhackad rödlök,gräddfil, löjrom garnerat med en dillvippa, enkelt å gott!!!!
  Annars är det ju alltid gott med en parmaskinksrulle och några melonkuber i all enkelhet till förrätt.

  Sedan är ju en toast skagen ofta förekommande hos oss och helt outstanding, har dock inte testa göra egen skagenröra än, men ska defenitivt göra det och då blir det Per Morbergs recept, som verkar görbra!

 3. Anna A skriver:

  Guns: Råa rödbetor

 4. Claudia skriver:

  Oj! Jag var nog lite stressad sist när jag skrev! Jag menade att min sambo äter varken skaldjur eller fisk så därför blir förrätten ännu svårare. Kul med alla tips!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..