ANNONS

En liten förrätt..

/

Så där, nu har vi testat Kräftröran jag pratade om. Helt klart godkänd men inte alls samma woow-upplevelse som Skagenröran. Satsa på den i stället!

Testade röran till förrätt i gårkväll. Förrätten som sådan är väldigt enkel och god och går på nolltid. Strö lite blandad sallad på varsin tallrik. Lägg på en bit avokado och toppa med valfri röra. Lägg några skalade räkor ovanpå och servera en limeklyfta till. Tadaaa.

kraftrora1

kraftrora2

Detta är en ofta förekommande förrätt hos oss. Jag tycker det är svårt att komma på bra förrätter, det är det svåraste med en 3rätters tycker jag!! Så jag skulle verkligen gärna vilja få tips på goda förrätter, har ni några??!!

21
3

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00