ANNONS

Söndagshälsning

/

I dag blev det en riktig myssöndag med frukostbuffé på Java i morse och hämtpizza till kvällsmat. Härligt 🙂

express1

Min pizza..

express2

.. och Mickes pizza.

express3

Olivia var mest intresserad av sin leksakspizza 😀

Har faktiskt äntligen hittat ett ställe i Örebro med goda pizzor!! Nämligen Pizza Express (på Lövstagatan). Och sen gillar jag ju att ha så mkt som möjligt på pizzan så den här gången blev det en Quatro fast utan musslor och utan champinjoner men med ananas och med gorgonzola. Plus bearnaisesås. Hehe. Allt blev rätt, kors i taket, (jag lyckas alltid få att nåt fattas på pizzan när jag kommer hem annars grrr) och den var jättegod!! Så nu ska jag, alldeles för mätt, lägga mig i soffan och dega framför en söndagsfilm.

Vad har ni för favoritpizza????

20
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00