Söndagshälsning

I dag blev det en riktig myssöndag med frukostbuffé på Java i morse och hämtpizza till kvällsmat. Härligt 🙂

express1

Min pizza..

express2

.. och Mickes pizza.

express3

Olivia var mest intresserad av sin leksakspizza 😀

Har faktiskt äntligen hittat ett ställe i Örebro med goda pizzor!! Nämligen Pizza Express (på Lövstagatan). Och sen gillar jag ju att ha så mkt som möjligt på pizzan så den här gången blev det en Quatro fast utan musslor och utan champinjoner men med ananas och med gorgonzola. Plus bearnaisesås. Hehe. Allt blev rätt, kors i taket, (jag lyckas alltid få att nåt fattas på pizzan när jag kommer hem annars grrr) och den var jättegod!! Så nu ska jag, alldeles för mätt, lägga mig i soffan och dega framför en söndagsfilm.

Vad har ni för favoritpizza????

 1. johanna skriver:

  La Pizza på norr har supergoda pizzor, dit måste ni åka å köpa!!!!

 2. nilla skriver:

  kan varmt rekommendera onlinepizza.se
  Beställ, optimera din pizza så den passar dig, inga missförstång.
  Plus att man kan betala med kort!

  Tips Tips!

  Min favorit är med salami, ungsgrillad paprika, lök, champinjoner och fetaost.

 3. jenny skriver:

  HAWAII!!! Smaskens! Skulle kunna äta det till frukost tror jag… 😉

 4. Gnillib skriver:

  Calzone med extra svamp och pesto och mozzarella! :mrgreen: Fast det var supergott i Rom när man fick pizza med typ olivolja och flingsalt och vitlök. Man tror att det inte ska smaka någonting men så blir det så himla enkelt och gott!

 5. Camilla skriver:

  Vi gör nästan alltid samma hemma. Bacon, salami, tomat, lök och fetaost *mums*

  Annars tar jag gärna den italienska när jag är på pizzeria, dvs med parma, mozzarella och ruccola.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..