Jag ser det regnar, jag ser det regnar…

Det var den snön det! Jaja den kommer nog tillbaka med besked. Är så glad att vi inte bor mitt i stan längre så man faktiskt får det VITT och FINT omkring sig istället för en massa avgasfärgad blask..

Många har undrat var spritsen som jag fyllde sockerbullarna med kommer i från. Just den blir nog svårt att hitta för den köpte jag i Finland för sisådär 10 år sedan, minst. Det är en sk kaksprits och det finns bl a att köpa här såg jag! Super som sprits, men även att göra söta roliga småkakor av. Bra julklapp kanske 😉

socker2

  1. Carro skriver:

    Är det inte svårt att klämma ut degen för småkakor? Tänker mig att det behövs en massa råstyrka för att klara av det? Såg att det finns en billigare variant på Clas Ohlsson, men då kanske kvalitén är därefter också…

  2. Karin skriver:

    Tack för tipset 🙂 .

    Skulle gärna äga en sådan.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..