ANNONS

Bananfudge!!

/

Goooooooooodis!! Man måste ju börja testa sig fram så man vet vad man ska göra för julgodis, eller hur?! 🙂 Detta recept på bananfudge fick jag av Matilda i går, *tack tack*, och kunde självklart inte låta bli att testa. Supersmarrigt!!!!!

10 st skumbananer (50g)
50 g smör
1 dl vispgrädde
2 dl socker
150 g vit choklad

Blanda i kastrull och smält alltihop (utom chokladen) på svag värme. När alltihop är en slät smet låt småkoka under omrörning i 10 minuter. Blanda i 150 g vit choklad och rör tills massan blivit blank. Ta av kastrullen från spisen och fortsätt rör tills massan blivit ljusare och svalnat lite. Häll upp i smord eller bakpapperklädd form ca 20*30cm och låt stelna. Skär sedan i bitar!

banan1

Passade på att köpa lite extra skummisar, tycker de är så fina 🙂

banan2

20
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00