Inte så pjåkigt kylskåpsrensning ;-)

Äter lite kylskåpsrester till lunch så här på fredagen. Inte så tokigt alls 😉

varmlax

Varmrökt lax med potatisgratäng, skagenröra, räkor, saffransaioli, mimosasallad, coleslaw och lite frukt och grönt. I bland är det skönt att inte behöva laga nåt. Jag tror faktiskt det blir hämtmat i kväll, eller på sin höjd skaldjur. Jag tar ledigt från spisen i dag 😀

 1. Vaj skriver:

  Alltså det där ser ju sjuuuukt gott ut. Jag önskar att jag kunde laga någonting som såg hälften så gott ut som det där du har gjort på bilden.

  Det vattnas i munnen bara jag kollar på den. Älskar lax, avocado och räkor. Det känns som den tallriken var gjort just för mig.

 2. Mikaela skriver:

  Riktig lyxrensning! 🙂

 3. Anna skriver:

  Ingen dålig kylskåpsrensning! Jag kan tänka mig att besöka dig snart för lite fler rensningar 😉

 4. Det gör du alldeles rätt i 🙂 Själv gjorde jag Thaimat igår… en sån där Paneng. SÅ GOD!!!!! Så det får bli litta rester idag oxå. Söndagsrester hehe. Däremot så har jag nyss satt en deg. Tänkte göra lite olika bullar av degen med både chokladfyllning, några med kanel och några med sirap och vanilj. Ska bli intressant och se om dom blir ätbara. Hoppas det 😉

  Kram!!

 5. åse skriver:

  Åhhhh din lilla vardagsgourmé!!
  Och tårtan nedan! Jisses! Men duuuu… 2-3 personer??? Ser ut som den räcker till minst sex?!

  Kram kram å trevlig helg!!

  PS: Inget pris i brevlådan än! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..