ANNONS

Julskinka

/

Näää nu kan jag inte hålla mig längre. Har längtat efter julmat länge nu och när det damp ner en hel julskinka från Ridderheims i dag så var det ett tecken från ovan 😉 I helgen är det jag som tjuvstartar med ett litet litet julbord!

julskinka

julskinka2

Olivia tyckte kartongen som skinkan kom i var hur kul som helst 😀

Ridderheims färdigkokta julskinka är helt e-nummerfri, gjord på traditionellt sätt och utan en enda tillsats! We like! Återkommer med smak-recension efter helgen då 😉

Har ni tips på goda griljeringar?? Jag brukar bara göra gammal hederlig senaps-griljering (ägg, senap och ströbröd) men det skulle ju vara kul att testa nåt nytt! Eller ska man hålla sig till den gamla vanliga?

19
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00