ANNONS

NK-praliner

/

Jag hittar inte sladden till min mobil så Sthlms-trippen i bilder får vänta lite.. Men jag kan ju visa något som jag fick med mig hem i shoppingpåsarna, FAVORITPRALINERNA från NK. Godare finns inte, jag lovar!!! De två absoluta favoriterna är de med Smörkolafyllning och de med Limefyllning. När jag bodde i Sthlm så brukade jag fira fredagarna med att köpa några sådana till kaffet. Eller muntra upp mig med när jag var nere. God choklad är bästa medicinen!! 😀

Så bor ni i Stockholm eller har vägarna förbi så kika in på NK, bottenvåningen, och köp några praliner. De är helt klart värda det hutlösa kilopriset! 😉

praliner

Appropå praliner, har ni några tips och recept på några godingar som passar i jul??!! Tänkte göra ett helt fat med olika praliner på gottebordet så jag behöver alla tips jag kan få 🙂

20
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00