ANNONS

Parmesankorgar

/

Det här är en läcker liten förrätt som kan varieras i det oändliga. De knapriga parmesankorgarna kan fyllas med det man gillar, tex räkor och någon god röra eller majonnäs, svampstuvning, oströra & vindruvor… etc.

Riv parmesan fint och forma det till runda plattor (så stora som man önskar) i en torr stekpanna. Stek på medelvärme tills osten smält och börjar få fin gyllene färg. Låt svalna i pannan en liten stund så de går att lyfta. Häng dem sedan över ett glas eller dyl och forma försiktigt till skålar. Tänk på att vara ganska snabb för de stelnar fort när de kallnar!

parmesan1
parmesan2

I dessa hade vi skagenröra, skalade räkor och färsk ananas. Blandad sallad till och lite creme balsamico.

6

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00