ANNONS

Inredningsblogg :)

/

Godmorgon sköna söndag! I dag bär det av till IKEA här. En byrå till sovrummet ska införskaffas, och liksaså ett sminkbord med spegel och mysig belysning. Lite bilder på sovrummet senare utlovas! Matplatsen.org goes inredningsblogg 🙂 Gillar ni det kan ni nog få lite glimtar på de andra rummen med, i kväll tänker jag nämligen börja julpynta så smått!!

Ska kika om IKEA har några smarta kryddburkslösningar till utdragslådor också. Annars blir det en sväng till HTH (där vårt kök kommer i från) för de borde väl ha? Just nu står alla mina kryddor (och det är mååånga) i ett skåp och det är ett himla meck att leta reda på rätt krydda där! Blir galen varenda gång och alltid trillar det ut ett par när jag bökar runt i jakten. GAH!!

Kockens kryddor har nyligen bytt utseende. Nya etiketter i fina färger och så står det på locket så man ser uppifrån vilka kryddorna är. Smart!

kockens

Kockens citronpeppar är outstanding!!! Ingen annan citronpeppar duger här hemma 🙂

30
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00