Lycka

Pingu på tv och popcorn i egen skål. Det är lycka det 🙂

myd

Helgmys!

Montering av diverse skåp och hyllor pågår. Tveksamt om det hinner bli klart för fotografering i dag 😉 Men kvällens goda söndagsmiddag dyker iallafall upp strax! Har ni ätit nåt gott i dag? Har ni någon speciell söndagsmiddagstradition? Dela gärna med er!!

 1. Åh hjälp va stor hon blivit lilla tjejjen! Hon var ju nyss nyfödd och jätteliten ju… 😉 Tiden går fort! Hon har mammas ögon dessutom! Hoppas allt e toppen med er, ser misann att ni mumsar pepparkakor ikväll! Bara därför blev jag jättesugen på peppisar men vi har inga! Ska vi köra pepparkaks-rejs i helgen med egen deg, va säger du? Söndag?

 2. Mia skriver:

  Nja, men min sambo gjorde en riktig söndagsstek i söndags… hör o häpna!! 😉 Två timmar skulle den puttra i bl a porter-öl, en gräddig sås till det och potatis! Fantastiskt gott & inte särskilt svårt!

  Recept; http://www.recepten.se/recept/porterstek.html

 3. Vi har ingen speciell söndagsmat, mer än att det är lite ”bättre” än vardagsmat!
  Idag var faktiskt första gången vi åt hela familjen ihop utan några andra på hela veckan 🙂

 4. Anna skriver:

  Ja, ”pokton” är en stoor favvo här hos både mig och min Alida, gärna i kombination med ”Alla vi barn i Bullerbyn” på film 😉
  Jag tycker idén med söndagsmiddag är kanonbra, synd att det tyvärr är en bortglömd tradition. Dock har jag försökt föra in det i min lilla familj.
  Idag ruckade vi dock på det och det blev lite rester från fredagens pastasås och spaghetti.
  Annars brukar det ofta bli någon kycklinggryta eller lax på söndagarna hos oss.
  På söndagskvällarna brukar dessutom min underbara man baka veckan bröd, så då brukar vi fika nybakt bröd när barnen somnat.
  kram

 5. Millis skriver:

  Själv lyxar jag till söndagskvällen med lite portvin och en bit ost, efter att ha tillbringat alldeles för stor del av en ledig dag framför jobbdatorn. Men snaaart har vi produktionssatt nytt system och jag får en lugnare period igen. Samt långledigt i två omgånger över helgernar, läääängtar!
  Så himla söt hon är med sin popcornskål 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..