Gille pepparkakor

Lite kvällsgott i form av pepparkakor, ost och glögg. Måste bara tipsa er om GILLE pepparkakor, så himla goda!! Lite tjockare, knapriga och kryddiga. Billiga är de oxå. Perfekt!!

peppar

Men endera dan ska jag faktiskt ge mig på att baka egna, med egen deg och allt. För första gången. Ever. 😀 Brukar ni baka från scratch??

 1. Maja skriver:

  Jag bakar alltid pepparkakor på kornmjöl. Tyckte det lät jättetråkigt i början, men det är verkligen sjukt gott, knapriga och goda. Mums!

 2. Natalie skriver:

  Måste fråga vad du har för ost till pepparkakorna? Har hört att chevre är gott till..kanske ska ha ostbricka o pepparkakor i helgen 🙂

 3. Josse skriver:

  Har aldrig bakat egna pepparkakor, lussekatter däremot blir det varenda år 🙂 .

  Vill bara berömma din underbara blogg. Jag flyttade hemifrån för ca. 3 år sedan och har inte varit så haj på matlagning direkt vilket gjort att det blivit en del tråkiga maträtter och man har tröttnat snabbt. Jag är inne på din blogg hela tiden och hämtar tips och jag älskar alla rätter jag hittills prövat.. favoriten är kasslergratängen 😀 . Till och med min annars ganska kräsna sambo har varit supernöjd! Så vill tacka för en superbra blogg och jag hoppas verkligen att du finns kvar ett bra tag till så jag slipper återgå till färdiga köttbullar och snabbmakaroner!

 4. Maria skriver:

  Jag håller med ett par kommentarer här ovanför, Nyåkers pepparkakor är klart godast! (jag kan vara partisk eftersom jag jobbat där på fabriken, extraknäck inför julen för några år sedan).

 5. Cizzi skriver:

  Har faktiskt bakat egna pepparkakor idag! 🙂 Gjorde degen igår kväll och de blev riktigt kryddiga och goda. Dock så blev det riktigt mycket deg, så jag får fortsätta att baka imorgon.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..