ANNONS

Minijul :)

/

I går åt vi ett litet julbord till middag. Åh gud så goooott!!

minijul1

minijul2

minijul3

Micke <3

minijul4

Inte det lättaste att äta med en busig Olivia på ryggen 😉

Det blev en Janssons frestelse, köttbullar, korv, julskinka, leverpastej, omelett, ägghalvor med räkor, baguett med smör och bröd, brieost, baby bell, rödbetssallad, mimosasallad, senap & majonnäs. Och julöl och rött vin till 🙂 Mmmmmm!! Nu längtar jag bara efter meeeeer!!

Råkar det vara någon som känner till ett bra julbord i GÖTEBORG?? Vi ska snart dit och har tänkt gå ut och äta julbord en kväll, och ”vanlig” mat en kväll, så har ni tips på nån fin restaurang med bra mat så vill jag gärna ha det oxå. Tack 🙂

29
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00