Mc Donald´s

Det blev en snabblunch på stående fot i dag medan jag handlade julklappar. Favvo-burgaren på Mc Donald´s; DUBBEL CHEESEBURGARE!! Den finns ju inte alltid i sortimentet men man kan alltid beställa en så gör de en. Och då får man en ryyykande nylagad hamburgare vilket är a och o. Mmmm så gott!!

dubbel

För några (ganska många) år sedan när Jurassic Park gick på biograferna så hade de något som hette Jurassic Park meal och i det var det en TRIPPEL cheeseburgare. Det var tider det 🙂

Vilken är er favoritburgare???

 1. Tänk att du haft samma favvoburgare sen den kom första gången 😛 Då var vi inte gamla 😉 Själv har jag gått över till QP eller Mc Feast…

 2. Mona skriver:

  Haha! Jag gillar inte Mcdonalds så mycket mer… har ätit där så sällan att jag typ vuxit ifrån stället 🙁 Men deras cheeseburgare (inkl dubbel cheese ;)) är jag fortfarande svag för 😀 även om jag försöker undvika att äta dem… blir ju oftast minst 3 för att mätta suget 😛

 3. Karin skriver:

  whopper på Burger King som tyvärr inte finns där jag bor, annars El Maco på Mc Donlands som ju inte alltid finns på menyn men som ändå brukar göra comeback varje år.

 4. Maria skriver:

  Okej, nu ska du få en riktigt hemsk skrytig prettokommentar: Jag gör så himla goda burgare själv så jag äter bara chicken nuggets när jag går på hamburgerrestaurang! :mrgreen: Usch vad jobbig jag känner mig nu… 😳

 5. Susanne skriver:

  Jag gillar Burger King’s pommes och Max’s Falafelburgare

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..