ANNONS

Räkfrossa & marmeladtips

/

Jag tröttnar aaaaaldrig på räkor. Även om det kanske är godast varma sommarkvällar så är det fortfarande gott med -15 grader utanför husknuten 🙂

rak1

I går blev det räkfrossa till middag med avokado, ägg, skagenröra, majonnäs, citron, gul kivi (som jag är helt galen i just nu!!) ostar & marmelad. Och rostat bröd såklart. Och nu ska jag passa på att tipsa er om de ABSOLUT godaste marmeladerna till ostbrickan. St Dalfour´s Fikonmarmelad & Päronmarmelad. Det finns massor med smaker från detta märke men dessa två är mina favoriter. Sååååå goda!!

rak2

Nån mer som testat dessa? Eller kanske några andra smaker från samma märke som ni vill tipsa om?!

Ha en underbar helg alla underbara läsare! Kram på er!!!

22
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00