GOD JUL

Nu närmar det sig. Dan före dopparedan. Jag poppar julmusik på hög volym, lägger sista handen vid dukningen, checkar av i kylskåpet och njuter snart av en kopp rykande het glögg. Härliga härliga juletid!

I kväll blir det uppesittarmys med lilla familjen. Lite mat ska förberedas, julskinkan griljeras och sista julklapparna slås in. Så nu passar jag på att önska alla goa läsare en RIKTIGT GOD JUL!!

jul1

Olivia hade med sig hemlagat julgodis till sina gulliga dagisfröknar 🙂

jul2

Brödkorgen är jul-pimpad!

Jag önskar inte Gott Nytt År än, för självklart blir det uppdateringar innan dess. Med lyxig sprakande nyårsmat och annat gott. Så vi hörs snart igen.

Och får jag önska mig något av ER så önskar jag mig en God Jul-hälsning här 😉

 1. Det har inte blivit mkt dataknappande för mig nu i jul så jag skickar en liten försenad julhälsning nu 🙂 Men ett gott nytt år hälsning i tid blir det iaf 🙂

 2. Mona skriver:

  God fortsättning! Brukar också göra julgodis att ge bort… sjukt roligt att göra julgodis ju, plus att man alltid gör för mycket (inte bra, då slutar det ju med att man själv äter upp allt…) alltså är det en perfekt lösning att ge bort! Ser väldigt fint ut i cellofan, brukar lägga i plåtburkar men cellofan är ju ett billigare alternativ så ska köra på det nästa år… brukar alltid göra knäck och det passar inte så bra i cellofan då knäcken kletar sig på allt annat, men ska nog göra någon av dina kolor nästa jul 🙂 mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

 3. Cat skriver:

  GOD FORTSÄTTNING och GOTT NYTT ÅR !!
  Och superstort tack för alla goda recept 😛 😛
  Kram

 4. Åh!

  Jag har blivit så inspirerad av dig och tycker du är superduktig, så nu har jag startat en EGEN MATBLOGG =) Fast lika bra som du kommer jag nog aldrig bli, men skam den som ger sig!

  God Jul och Gott Nytt År! 😆

 5. Ylva skriver:

  Sent omsider kommer en julhälsning från mig med! Hoppas att ni har haft en jättefin jul.

  Vintriga hälsningar & Gott slut!
  //Ylva

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..