NYÅRSMIDDAGAR meny nr 1

Tusen tack för alla fina julhälsningar!! Jättekul och vad glad jag blir att ni tar er tid att lämna ett par rader. Hoppas ni haft en härlig jul och god fortsättning! Mer om julen och mellandagarna kommer men nu är ni väl mer intresserad av nyårsmat?! 😉

Många mailar och ber om tips på trerätters till nyårsafton så jag har satt i hop några menyer. Här kommer förslag nr 1.

(ni kommer till recepten om ni klickar på de olika rätterna)

Förrätt:

Färsk sparris med hemlagad hollandaissesås

holland2

Huvudrätt:

Gorgonzolafylld lax i vitvinsås

glax2

En festlig papayasallad som passar fint till hittar ni här.

Efterrätt:

Dumlemousse med nötbräck.

dumle4

 1. jessica skriver:

  men gud! allt ser ju oförskämt gott ut denna blogg kommer jag fortsätta läsa

 2. Vilka underbara rätter, var får Du ideérna ifrån?

  Tack!

 3. Mona skriver:

  Alltså… det vred sig i magen när jag såg alla menyer… HERREGUD!!! Mmmmm… blir så glad när jag ser sånt här! Ibland tappar jag hoppet och tror att jag är den enda unga människan kvar som tycker om matlagning och är duktig på det – men då ser jag din blogg och hur otroligt duktig du är! 😀

 4. Helena skriver:

  Så gott ! Är också bortbjuden men jag tänker tipsa om din hemsida ……… 😉

 5. Paula skriver:

  Själv tänkte jag testa Västerbotten plättar med kantarell mousse till förätt, grillat till huvudrätt och vitchoklad mousse tårta till efterätt.
  Tänkte för testa plättarna 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..