Julafton 2009

Nu har jag äntligen hunnit ladda upp lite julbilder. Från min ena kamera (nikon D 80). Snälla tomten kom nämligen med en kamera i ett av paketen till mig så nu har jag en liten smidig Canon IXUS 110 IS som får plats i handväskan och kan följa med på äventyr. Tack snälla tomten!

Dagen innehöll det mesta, från paket i julstrumpan, förmiddagsjulmacka med gammelfarmor, julfirande med min och Mickes familjer hemma hos oss (14 vuxna och Olivia), julmat och julklappslotteri. Besök av tomten och mera klappar, Ris a la malta & chokladpudding, julgodis i mängder och uppesittar kväll med drinkar, snacks och sällskapsspel tillsammans med Mickes bror Benny & sambo Stina som sov över.

jul11

jul21

jul3

jul6

jul7

jul8

jul9

jul10

jul111

jul12

jul13

jul19

jul16

jul15

jul14

jul17

not

jul18

En alldeles perfekt julafton. Och jag tillhör visst en av de få som inte förätit sig på julmat, jag längtar redan till nästa år 😉

 1. Mona skriver:

  Tänkte bara säga GOTT NYTT ÅR och tack för ett fantastiskt år med bloggen – du inspirerar! Ser fram emot att få se din nyårsmeny 😀 Kram Mona

 2. Ojojoj sicket dignande julbord!! Visst är det härligt? Och allt gjorde du själv? Gud jag hade varit ett nervvrak om jag skulle hålla julen med 14 pers haha. Är inte van vid sånt men har sagt att den dagen vi har hus så ska VI ha julen och då ska jag göra ALLT själv 😎 Önskar mig redan lycka till hehe. Är inte så där jättebra på att planera nämligen 😉

 3. Jessica skriver:

  Ser ut som en skön jul!
  Ja nu längtar man till nästa års julbord 😀
  Vad fin trollet var i sin klänning! Vad söt hon är med vagnen:))

  KRAM

 4. Vera skriver:

  Vilket läckert julbord!!
  Undrar, var har du köpt dina (rektangulära) uppläggningsfat. Perfekt med stora enkla (?) vita.

  Kram V.

 5. Mona skriver:

  Herregud vad mycket mat, mmmm… och vilken söt klänning Olivia hade! Sjukt fin 😀

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..