ANNONS

EN MILJOOOOOOON BESÖKARE!! och en tävling :)

/

WOOOOOOOOOOOW!!! Nu firar vi här hemma, med pompa och ståt. Och Champagne. En miljon besökare har matplatsen.org kommit upp i.

EN MILJON BESÖKARE!!! Det trodde jag väl aldrig när jag startade bloggen 2006. I början hade jag sisådär 3 läsare. Jag själv, min mamma och bästa kompisen Linda 🙂 Men sen hittade fler och fler hit, ryktet spred sig och fler och fler hittar fortfarande hit. Det är sååå kul! Och tusen tack alla ni som mailar mig och berättar om de middagar, dop, tjejfester och t.o.m bröllop där ni bjudit på rätter ni hittat här. Och alla ni andra som läser och inspireras, testar och vågar. Och alla tips och kommentarer jag får. Det är så fantastiskt kul att höra att jag inspirerar er och att ni gillar min matplats. Tusen tusen tack. Eller en miljon tack menar jag 😉

lars1

Dagen till ära så har jag en TÄVLING där ni kan vinna ett hemligt paket med saker jag plockat i hop och tror att ni gillar. Självklart går det i matlagningens tecken. Bara lämna en kommentar och ett hej till detta inlägg så är ni med i utlottningen av det hemliga paketet. Tävlingen pågår fram t.o.m fredag 1/1 2010, midnatt. På lördag presenterar jag vinnaren. Lycka till!

SKÅÅÅÅÅL!!! 😆

OBS TÄVLINGEN AVSLUTAD. Vinnare av det hemliga paketet blev Helena S. GRATTIS! Maila mig din adress så kommer paketet med posten.

606
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00