Popcorn V/S varma chips

Gårdagens middag 🙂

pop

Vi slår alltid tillpå en Blockbustermeny, dvs stor popcorn, stor varma chips, stor cola (Micke) och stor fanta (till mig). Favoriten på chipsen är sourcream men den var slut i går så det blev bacon. Inte lika goda, men de gick ner 🙂 Men min absoluta favorit är POPCORN!!!!

Är ni popcornfantaster eller mer för varma chips när ni går på bio? Eller blir det smågodis i stället?

 1. Maria skriver:

  Naturgodis!!! Bara de som är doppade i yoghurt och choklad…så ”nyttigheten” i dem försvinner tyvärr. Men ååh så gott 🙂

 2. Karin skriver:

  Haha, jag visste inte ens att det finns något som heter varma chips! Låter förfärligt (jag gillar inte ens kalla chips). 🙂

 3. Anki skriver:

  Popcorn är absouta favoriten. Hemma gör vi alltid popcorn med smält smör och salt på , men biopopcorn är snäppet godare. Minns att det förr fanns en slags aluminiumstekpanna med popmajs i som man köpte bl.a på marknad. Dessa smakade t.o.m godare än biopopcorn men vi har inte lyckats hitta sådana någonstans. Kanske innehöll de något giftigt och förbjöds som så mycket annat man åt när man var liten 🙂 …

 4. Ulrika skriver:

  Alla ovanstående har skrivit Varma Chips.. Jag e superchockad. Är det bara jag som säger Snacks? Det är ju det som står på dom papperssakerna dom serveras i samt det står ju även på den maskinen.

  Nåväl jag gillar Snacks med sourcream smak, kan få sjuka cravings, men sen tröttnar jag halva vägen igenom och då äter jag upp resten bara för att det ska ta slut. Glömmer det varje gång 😉 Sen om någon jag går med äter popcorn, så smakar jag, och då är man fast.

 5. Bia skriver:

  Popcorn 😀 men ja tycker varma chips å godis är gott åxå 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..