ANNONS

Sen lunch..

/

I dag var vi sååå hungriga när det äntligen blev lunch så vi letade reda på det energirikaste vi kunde hitta 🙂 Det blev lövbiff med persiljesmör, bearnaisesås och pommes-galler. Plus lite sallad med fetaost, mango mm. Och en stor Pepsi till, fast det egentligen var i senaste laget för att jag ska kunna dricka det (kan inte sova när jag dricker koffein för sent!!) Nu är energin tillbaka iallafall!! 😀

foto3

Under dagen var det nämligen fullt upp med en fotografering inför fest & bröllopsmässan. Duktiga Richard Ström fotade oss till omslaget! Tidningen kommer ut nästa vecka så ni får ge er till tåls lite, men här har ni en glimt:

foto2

Gulliga Saga bättrar på sminket

foto1

Nu ska jag slänga mig i soffan en stund och läsa lite kokböcker och leta efter något gott till middag. Micke & Olivia spelar golf här inomhus (det liknar dock mest innebandy) så det gäller att smita undan om man vill ha tårna i behåll. Och i morn ska mina fossingar fotas i högklackade skor så det är bäst de är intakta 😉

Hoppas ni haft en hääärlig start på veckan! Senare i veckan blir det tävlingsdax och priserna är något jag vet många av er längtar efter och ser fram emot!! Så håll utkik 😉

45
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00