MAX

Ett litet snabbmatstips. Just nu får man med ett Nicke nyfiken-glas i maxboxen (barnmålet alltså) på MAX. Olivia ääääälskar Nicke nyfiken! Gissa om hon är glad för sina nya glas 🙂 Och jag med, tycker de är jättefina! Så vi lär besöka MAx ett antal ggr den närmsta tiden och bunkra.

max21

Fina fina glasen! (riktigt glas, inte plast)

max2

och fina fina dottern 🙂

max

Mitt favvo-mål: LowCarb burgare, lökringar, chilicheese, dipsåser (green garlic, sourcream & pepper) och ramlösa granatäpple!

Har ni någon favvo-burgare på MAX? Tycker det är lite lurigt att välja eftersom de inte har bilder på alla burgarna i menyn.. En del får man gissa hur de ser ut och vad de innehåller 😉

 1. Matilda skriver:

  Kan tipsa om Nicke Nyfiken filmen som går på bio nu, var och såg den förra helgen, första gången för Elin 😛 verkligen jättekul! För övrigt gillar jag Friscon såklart och alltid SMÄLTOST till frittarna!

 2. Mojjan skriver:

  Jag älskar Low carb bugaren. Dels för att jag inte direkt äter kolhydrater men också för att man faktiskt blir mätt. På andra hamburgerrestauranger så fattar dom inte om man ber om en hamburgare utan bröd.. Inte helt lätt att välja att äta som jag gör men på Max funkar det. 😛

 3. Camilla skriver:

  Åh fina glas, dax att gå till Max då tror jag!!! Jag brukar ta GI Burgare! Tycker faktiskt den är jättegod! Eller Frisco är mumma oxå…..sen ska vi inte prata om deras bea sås!!! ÅH my god, SUPER god. Den tar vi alltid. Sen tar mannen alltid chilicheese och jag och stora dottern brukar ta lökringar!!! MUMS nu blev man lite sugen faktiskt!
  /Camilla

 4. Amanda skriver:

  Den vegetariska burgaren är gudomlig. Jag älskar den. Och pommes med vitlöksdip till. LOVE!

 5. Men åh vilka fina glas! Tycker just Max kan ha lite halvkassa leksaker ibland, men det här var ju toppen! Får nog bli en tur dit i helgen då :mrgreen:

  Jag är skittråkig och äter alltid samma – originalburgaren. Men den är ju goood! Och lökringar var länge sen, måste nog slå till på det också. Så himla smarrigt!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..