Njuuuuuut!!!!

njut

Ljuslyktor från Cult Design

Ni njuter väl av nuet?!! Det går inte i repris!!! Ta vara på de goda stunderna, vardag som helg. I kväll njuter jag med en massa tända ljus, kex med god ost, en iskall julmust och en sprillans oläst skvallertidning 🙂

Vad unnar ni er när ni vill skämma bort er lite och njuta av livet en helt vanlig vardag?

 1. Mia skriver:

  Då blir det oftast en stund på tu man hand med maken, med 2 barn och ett tredje på väg, är det lyx att bara få sitta ner och prata över lite god mat. 🙂

 2. Annika skriver:

  Kex, julmust…. LCHF?! 😉

 3. Therese skriver:

  Hej, vilken fin ljusstake, vart har du köpt den (vill köpa en likadan) ??

 4. Sara skriver:

  Jag är för dålig på att njuta i vardagen 🙄 stressar alldeles för mycket. Får lov att bättra mig rejält på den punkten. Imorgon ska jag på hälsokontroll genom jobbet och förhoppningsvis finns det tid att prata om min stress 😉
  Det ser och låter iaf underbart gott med ostkex och julmust, två favoriter hos mig 😆

 5. Jag njuter av livet i stort sett varje dag på ett eller annat vis. Inga måsten, bara ha det bra! Ikväll ska jag gå och köpa sushi och ha en ego-kväll och chef över fjärrisen. Mannen är på vift…. 😆

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..